luni, 4 mai 2015

Lichidare uriasa de stocuri la tenisi Converse, Lacoste, Adidas, Puma 100% originali!


Profita de reducerile uriase la tenisii Converse, Puma, Lacoste, Adidas, Rocket Dog si alte branduri din magazinul Maxine! Colorati sau inflorati, cu buline sau cu motive traditionale, in culori neon sau obisnute tenisii Converse, Puma, Lacoste, Adidas, Rocket Dog sunt cea mai buna investitie in materie de incaltaminte de dama sport! Combinati cu o fusta sau cu pantaloni scurti, cu pantaloni de trening sau fusta de blugi, oricare combinatie este castigatoare! Profita de lichidarea uriasa de stoc de la Maxine! Click aici sa vezi toate modelele te tenisi Converse la reducere!


Reduceri tenisi Dunlop


Click aici sa vezi toate modele de tenisi  Dunlop, profita si tu si alegeti modeleul preferat!


Reduceri tenisi Rocket-dog


Click aici sa vezi toate modele de tenisi  RocketDog, profita si tu si alegeti modeleul preferat!


reduceri-converse-maxine2


Tenisii clasici, de culoare gri-inchis – Converse sunt din material textil si au talpa din cauciuc. Au aplicat logo-ul All Star la spate si pe limba dublu stratificata. Model clasic, acesti tenisi raman mereu la moda. reduceri-converse-maxine3


Preferatii nostri: tenisii moderni, de culoare neagra, cu detalii turcoaz – Converse cu varful cauciucat si limba in straturi multicolore. Model interesant, se pot purta atat la tinute casual, cat si la tinute sport. Pret initial: 387,00 Lei Pret actual: 287,00 Lei. Click aici sa vezi toate modele de Conversi la reducere!


Reducere tenisi COnverse



Click aici pentru mai multe detalii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu