vineri, 14 august 2015

Ne-am echipat de scoala, ne-am luat ghiozdane si tenisi de piele CONVERSE la pret redus, tu?


Cautam de mult un rucsac sau o geanta Converse si in sfarsit am gasit la preturi incredibil de mici, bineinteles unele modele chiar la pret redus in magazinul ReadyToWear! Am mai gasit si bascheti, tenisi, ghete Converse din piele pentru sezonul mai racoros care va veni, 100% AUTENTICE la preturi extrem de mici! ReadyToWear face posibil ca luxul sa devina accesibil oricui, avand posibilitatea de a procura cele mai cautate branduri de imbracaminte, incaltaminte cat si accesorii vestimentare, ochelari de soare si ceasuri la preturi reduse intre -25% si -80%. Toate produsele sunt 100% autentice , fiind livrate in amabalajul original, oferit de producator marcat cu insemnele brandului respectiv, toate au etichete originale (holograma sau certificat autenticitate unde este cazul).


Iata ce ne-am ales noi:


Reduceri rucsacuri si bascheti Converse


Acesti tenisi Converse din piele gri sunt  fabricati din piele, au fermoare langă siret si un logo Converse pe lateral, sunt perfecti pentru vremea capricioasa de toamna. Preţul este redus la 399,00 Lei de la 489,00 Lei.


Vezi toate modelele de Conversi la reducere in magazinul ReadyToWear, click aici
conversi-tenisi-piele-reducere


 


Geanta Converse All Star Gri Flapbag este din bumbac, are buzunar mare cu fermoar, buzunar pentru laptop si o curea de umar reglabila. Buzunarele interioare au cu inchidere cu arici. Preţul este redus la 299,00 lei de la 349,00 lei


Vezi toate modelele de genti Converse la reducere in magazinul ReadyToWear, click aici!


converse-geanta-allstar


Alte modele de rucsace Converse care s-ar putea sa iti placa:


Ghiozdan-Rucsac Converse Bleumarin All In Backpack


Acest rucsac Converse are buzunar frontal cu fermoar si logo-ul imprimat si mai multe buzunare mici in interior. Spatele si curelele de umar au umplutura iar imprimeul pe intreaga suprafata este deosebit! Preţ: 199,00 Lei.


converse-rucsac-


Ghiozdan-Rucsac Converse Albastru-Bej Diagonal Zip Base, preţ: 199,00 Leiconverse-rucsac-motive


Ghiozdan-Rucsac Converse Negru All In Backpack, preţ: 199,00 Lei converse-rucsac-negru


Ca sa vezi toate brandurile disponibile la pret redus in magazinul ReadyToWear,  click aici!



Click aici pentru detalii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu