vineri, 12 iunie 2015

Tenisii cu talpa dubla, must-have-ul sezonului si o mica incursiune in istoria tenisilor!


Oricum le-am spune, tenisii au o istorie foarte interesanta.


In anii 1890 oamenii purtau incaltaminte din guma, pe romaneste, gumari, care erau confortabili, insa prea putin aspectuosi. In primul rand, nu exista drept si stang. In 1892, compania Americana U.S. Rubber Company a inventat renumitii Keds, iar pana in 1917 au inceput sa fie produsi in masa. Tot in acelasi an, Marquis Converse a adus in piata primul pantof sport creat special pentru baschet, Converse All-Stars. Acest model a devenit cel mai bine vandut model al timpului.


Bascheti Converse All Stars


In 1924 tenisii s-au raspandit in intreaga lume, cand un german, Adi Dassler a creat un pantof sport pe care l-a numit dupa el: Adidas, un brand care a devenit, in scurt timp, cel mai popular in intreaga lume. O dovada este faptul ca in Romania termenul de “adidas” se refera la toate modele de pantofi sport. Fratele lui Adi Dassler, Rudi, a pornit o alta companie de pantofi sport, care a ajuns destul de repede faimoasa: Puma.


Abia in 1950 tenisii au inceput sa fie purtati si in afara lumii sportive. Adolescentii au inceput sa ii poarte ca semn de rebeliune, mai ales cand James Dean i-a purtat in cel mai popular film de atunci, Rebel fara cauza. Apoi, in 1984 Michael Jordan semneaza un contract cu Nike pentru renumitul model Air Jordan, care a devenit cel mai faimos model al tuturor timpurilor. Prezentul aduce numai popularitate tenisilor, fiind preferati in tinutele casual, indragiti nu numai de adolescenti, si fiind purtati de oricine, oriunde in lume.


Reduceri Adidasi Air Jordan


Si pentru ca se apropie toamna, este timpul sa ne gandim si la o investitie de viitor. Daca anul trecut invadau modele de tenisi ghete cu toc, anul acesta se poarta tenisii ghete cu talpa dubla (platforma). Primul model nu a avut succesul dorit, fiind purtat numai de curajoase si de celebritati in tinute de scena. Cel de-al doilea model este mai cuminte putin, desi la fel de extravagant. Insa, cu siguranta va avea un succes mai mare.


Iata ce modele de tenisi cu talpa dubla iti recomandam de prin magazinele online:


Tenisii cu talpa dubla British se pot purta si asorta la aproape orice si sunt doar 40 lei, ii poti cumpara din magazinul Standard-Shoes, click aici.


tenisi-cu-talpa-dubla-british


Tenisii confortabili, albastri, din material textil si talpa dubla de cauciuc care se inchid cu sireturi albe si au varful cauciucat sunt potriviti tinutelor casual. Ii poti cumpara din magazinul online Maxine, click aici.


tenisi-cu-talpa-dubla-maxine


Baschetii bleumarin, din material textil, cu talpa dubla, cu captuseala roz si care se inchid cu siret sunt confortabili si usori, potriviti tinutelor casual si sport si costa doar 77 lei. Ii poti cumpara din magazinul StandardShoes, click aici.


tenisi-cu-talpa-dubla


Baschetii negri Voi Jeans  din material textil au talpa dubla de aproximativ 3.5 cm. Pretul lor este redus la 107 lei , de la 177,00 Lei. Ii poti comanda online in magazinul Maxine, click aici


bascheti-cu-talpa-dubla-featured


 


 



Click aici pentru mai multe detalii